Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης

Η Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων  καλύπτει τα ακίνητα της επιχείρησής σας καθώς και το περιεχόμενο της. Αποτελεί οικονομικό στήριγμα στο αναπάντεχο γεγονός κατά το οποίο η ιδιοκτησία της επιχείρησης χαθεί ή μερικώς/ολοσχερώς καταστραφεί.

  • Ασφάλιση Εξοπλισμού
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτων Επιχείρησης
  • Ασφάλιση Πυρός
Ασφάλιση Αυτοκινήτων Επιχείρησης (Μεμονωμένων ή Στόλου)
Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού Επιχείρησης

Σε συνεργασία με πιστοποιημένους Επιθεωρητές Κινδύνων δίνεται η δυνατότητα επιθεώρησης και προ εκτίμησης του προς ασφάλιση κινδύνου της επιχείρησής σας

Ασφάλιση Πυρός
  • Τυποποιημένα Πακέτα Μικρών Επιχειρήσεων
  • Πακέτα Ασφάλισης Επιχειρήσεων ανά κατηγορία δραστηριότητας
  • Ασφάλιση Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων

Χρειάζεται να Ασφαλίσω την Επιχείρηση μου;

Εάν έχετε ή νοικιάζετε τον χώρο εργασίας σας, η απάντηση είναι ναι.

Τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας δεν είναι απλά ακριβά αλλά πολύτιμα αφού διατηρούν την επιχείρησή σας σε λειτουργία. Με την Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης,  θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στο οικονομικό κόστος επισκευής για τον απαραίτητο εξοπλισμό μετά από ένα απροσδόκητο συμβάν όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμός, θραύση σωληνώσεων κ.α.

Είναι υποχρεωτική η Ασφάλιση Περιουσιακών στοιχείων της Επιχείρησης μου;

Δεν είναι νομικά απαραίτητη. Είναι όμως ιδιαίτερα σημαντική για κάθε επιχείρηση που διαθέτει ιδιόκτητο ακίνητο ή νοικιάζει επαγγελματικό χώρο ακόμη και με πολλές διευθύνσεις και έχει επενδύσει στον εξοπλισμό για την εκτέλεση των εργασιών της.

Συχνά, συναντάμε την υποχρεωτική ανάγκη ασφάλισης, κατά την υπογραφή των συμβολαίων εκμίσθωσης επαγγελματικών ακινήτων ή και κατά την λήψη επιχειρηματικού δανείου από Τραπεζικό Ίδρυμα.

Τι καλύπτει η Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης ;

Η ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης καλύπτει ζημιές σε ακίνητα που προκαλούνται από διάρρηξη, ληστεία, τρομοκρατικές ενέργειες ή και κακόβουλες ενέργειες πυρκαγιά, πλημμύρα από θραύση σωληνώσεων, αλλά και ζημιές από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, σεισμό κ.α.

Στην ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης, μπορεί να συμπεριληφθεί και η ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης από την λειτουργία της Επιχείρησης, παρέχοντας οικονομική βοήθεια όταν η επιχείρησης σας υποχρεωθεί να καταβάλλει αποζημίωση σε Τρίτους. Ως συνέπεια των παραπάνω κινδύνων, καλύπτεται εφόσον ζητηθεί και η Απώλεια Κερδών λόγω διακοπής εργασιών της επιχείρησης, αντικαθιστώντας το χαμένο πολύτιμο εισόδημα της επιχείρησης σας για την συνέχιση της καταβολής των υποχρεώσεων της.

Ποιοι κίνδυνοι δεν καλύπτονται μέσω της Ασφάλισης Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης ;

Η Ασφάλιση Περιουσιακών Στοιχείων Επιχείρησης δεν καλύπτει επαγγελματικά οχήματα. Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει εταιρικό/ά όχημα/τα, θα πρέπει να τα ασφαλίσετε μέσα από τον Κλάδο Αυτοκινήτων με βάση την ελληνική νομοθεσία, ωφελούμενος από τα εκπτωτικά πακέτα που προβλέπονται για ήδη ασφαλισμένους πελάτες.

Τα εμπορεύματα που μεταφέρονται από τα επαγγελματικά οχήματα της επιχείρησης σας, θα καλυφθούν από τον Κλάδο Μεταφορών, είτε πρόκειται για μεταφορές εσωτερικού ή και εξωτερικού. Τέλος, εργαλεία ή άλλα απαραίτητα εξαρτήματα που μεταφέρονται με τα επαγγελματικά σας οχήματα, για την εκτέλεση των εργασιών σας, θα ασφαλισθούν μέσω του Κλάδου Αυτοκινήτων.