Ασφάλιση Υγείας

“ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΣΦΑΛΗ ΥΓΕΙΑ”

Σε μία δύσκολη εποχή που οι καθημερινές απαιτήσεις είναι ολοένα και μεγαλύτερες , η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών Νοσοκομειακής Περίθαλψης αλλά και η πρόσβαση σε Ιατρικές Υπηρεσίες Υψηλού επιπέδου είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας παρέχει την δυνατότητα σε εσάς (Ατομικά Προγράμματα) και την οικογένειά σας (Οικογενειακά Προγράμματα) να προστατεύσετε το πολυτιμότερο αγαθό την Υγεία σας, μέσα από ένα Ιδιωτικό Ασφαλιστήριο Υγείας που προβλέπει κάλυψη εξόδων νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα, διαγνωστικές εξετάσεις σε Συμβεβλημένο δίκτυο, προληπτικό έλεγχο Υγείας ή και προγεννητικό έλεγχο, παροχή μητρότητας, κάλυψη επειγόντων περιστατικών, επείγουσα μεταφορά και άλλες παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Φροντίδας και Πρόληψης.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας ατομικές ή οικογενειακές αλλά και με τις δυνατότητές σας (Συνδυασμός με Κύριο Φορέα Ασφάλισης ή Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης αν υπάρχουν), αναζητούμε το Πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε ΕΣΑΣ.

Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

Παροχές Νοσηλείας απο Ατύχημα ή Ασθένεια με/χωρίς διανυκτέρευση

Διαγνωστικές εξετάσεις & Πρόληψη Υγείας

Αντιμετώπιση Επειγόντων περιστατικών

Παροχές Μητρότητας

Παροχές Νοσηλείας απο Ατύχημα ή Ασθένεια με/χωρίς διανυκτέρευση

Διαγνωστικές εξετάσεις & Πρόληψη Υγείας

Αντιμετώπιση Επειγόντων περιστατικών

Παροχές Μητρότητας

Η ιστορία της Αριάδνης επιβεβαιώνει γιατί η Ασφάλιση Υγείας είναι το Α & το Ω για την ζωή μας:

Το Γεγονός:

Η Αριάδνη έπαθε μια φαινομενικά συνηθισμένη αμυγδαλίτιδα την οποία στο αρχικό στάδιο οι γιατροί αντιμετώπισαν με την συνήθη φαρμακευτική αγωγή. Καθώς όμως τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν στο διάστημα που ο γιατρός της ανέμενε, η ασθενής άρχιζε να υποτροπιάζει παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό, υψηλές τιμές στις εξωτερικές εργαστηριακές εξετάσεις που της συνέστησε να υποβληθεί και οι οποίες κατέστησαν απαραίτητη την νοσηλεία της.

Τότε και παρά την εισαγωγή της σε μεγάλο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο, η υγεία της συνέχιζε να επιβαρύνεται καθώς τα αντιβιωτικα σχήματα που της χορηγούσαν δεν καταπολεμούσαν το ισχυρό μικρόβιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλα όργανα. Η αρχή σηψαιμικού επεισοδίου οδήγησε στην κλήση εξωτερικής λοιμοξειολόγου με την καθοδήγηση της οποίας χορηγήθηκε ειδικό αντιβιοτικό σχήμα και παράλληλα με την διενέργεια καθημερινών συνεδριών σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου, ο οποίος βρισκόταν μόνο στο Ναυτικό Νοσοκομείο, η Αριάδνη τα κατάφερε!!!!

Η έκβαση:

Χωρίς την παρουσία των καλύτερων γιατρών δίπλα της και την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτό που επιβαλλόταν από την επιστήμη, μπορεί σήμερα να μην ήταν κοντά μας. Η Αριάδνη όμως επέστρεψε απόλυτα υγιής και αποθεραπευμένη στην οικογένεια της και στα Διευθυντικά της καθήκοντα σε πολυεθνική εταιρία.