Κωνσταντίνος Δημητριάδης

“Στην δουλειάς μας, κάθε χρόνο, συνεχίζουμε από εκεί που φτάσαμε με όριο τον ουρανό”

Παρά τις σπουδές που ολοκλήρωσε στην Αγγλία με αντικείμενο την Ναυτιλία, ο “μηχανισμός” της Ιδιωτικής Ασφάλισης τον κέρδισε. Η επίτευξη της διατηρησιμότητας αποτελούσε πάντα τον πιο σημαντικό στόχο στην δουλειά του παράλληλα με την εκπαίδευση και την αέναη υποστήριξη των νέων ανθρώπων στον ασφαλιστικό χώρο. Το 1974 εισήλθε στον χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας όπου και μέχρι το 1984 θήτευσε δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους-κεφάλαια για την ασφαλιστική μας αγορά. Το 1984 ακολουθώντας το όραμα του, ανεξαρτητοποιείται δημιουργώντας την δική του ασφαλιστική μονάδα “Δημητριάδης Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι” όπου και παρέμεινε μάχιμος ασφαλιστής μέχρι το 2003, όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Για όλους εμάς η παρουσία του ήταν και θα παραμείνει πάντα ζωντανή ως πολύτιμος οδηγός μας σε κάθε βήμα μας προς τον ουρανό…

Μαρία Δημητριάδη

CEO & Insurance Agent

“Ειδικά την σημερινή εποχή όπου το μέλλον φαντάζει αρκετά ασταθές και η υγεία βάλλεται, μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε και να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή προσφέροντας στον πελάτη την συμβουλή μας αλλά και μία ανάσα αισιοδοξίας.”

Γεννήθηκα τον Μάρτιο του 1965 στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών – “ΕΙΑΣ”, και κατέχω Άδεια Ασφαλιστικού Πράκτορα καθώς και Πιστοποιήσεις Πώλησης Προϊόντων “UNIT LINKED” & Πώλησης “ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ”. Η επαφή μου με τον ασφαλιστικό χώρο ξεκινά ήδη από τα μαθητικά μου χρόνια. Από το 1983 και για 13 χρόνια διετέλεσα Διευθύντρια στον Κλάδο Ζωής στην Ασφαλιστική Εταιρεία “ΕΣΤΙΑ ΑΕΓΑ” και Βοηθός στην Διεύθυνση Αντασφαλίσεων & Αναλογισμού στην ίδια Εταιρεία.

Το 1996 αποτέλεσε μία χρονιά σταθμό για την επαγγελματική μου καριέρα αφού ξεκίνησα να εργάζομαι στο Ασφαλιστικό Πρακτορείο του πατέρα μου, Κωνσταντίνου Δημητριάδη – ενός από τους πιο επιτυχημένους επιθεωρητές πωλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς. Το 2003 αναλαμβάνω την διοίκηση της επιχείρησης πιστεύοντας βαθιά στο θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Η αποστολή μου

Από τα πρώτα μου βήματα μέχρι και σήμερα, αρχή μου είναι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στον πελάτη μένοντας πιστή σε βασικές αξίες συμπεριφοράς.

Στόχος μας στην Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες, είναι να προβάλλουμε μέσα από την καθημερινότητα την αξία των δύο μεγαλύτερων αγαθών στην ζωή του ανθρώπου, της υγείας και της δυνατότητας εξασφάλισης του μέλλοντος τόσο του ίδιου όσο και της οικογενείας του. Ειδικά την σημερινή εποχή όπου το μέλλον φαντάζει αρκετά ασταθές και η υγεία βάλλεται, μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε και να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή προσφέροντας στον πελάτη την βοήθεια μας αλλά και μία ανάσα αισιοδοξίας.

Κοινωνική δράση

Από το 2004 μέχρι και σήμερα η κοινωνική δράση μου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μου. Τα δέκα τελευταία χρόνια από την θέση του Ταμία και της Γενικής Γραμματέως στον Σύλλογο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής ΣΠΑΤΕ  συνέβαλα στους στόχους του Συλλόγου με πρώτιστο την αναβάθμιση του Ασφαλιστικού Πράκτορα ως επάγγελμα και την προστασία του από αθέμιτες πρακτικές.

Από τον Δεκέμβριο του 2019 ως Πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ, μαζί με την ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου, εστιάζουμε στην κοινωνική μας παρουσία και στην προστασία των δικαιωμάτων του καταναλωτή με στόχο την καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης.

Παράλληλα, από το 2016 συμμετέχω από την θέση της Γενικής Γραμματέως στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ, που αποτελεί πανελλαδικά το ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των συναδέλφων μου.

Αλέξανδρος Κουρλιάνσκη

Insurance Consultant

Από το 1984 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας. Στην επαγγελματική μου πορεία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης.

Στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της εταιρείας Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, ο ίδιος πέρα από τον ρόλο του ιδρυτή-δημιουργού κατείχε και επάξια τον ρόλο του δάσκαλου. Η μεγάλη εμπειρία του στις πωλήσεις αλλά και το ταλέντο του αποτέλεσαν για όλους εμάς πηγές έμπνευσης και δύναμης ώστε σήμερα, 36 χρόνια μετά, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις ασφαλιστικές υπηρεσίες με τον ίδιο ζήλο & αφοσίωση.

Αρετή Παλτζούδη

Sales & Claims Administrator

“Η ασφάλεια είναι ένα αγαθό στο συρτάρι μου, πολύτιμο σε μια στιγμή ανάγκης”

Με σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα Χρηματοοικονομικά, από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στην Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες. Από το 2013, είμαι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τον πελάτη βρίσκομαι δίπλα του την ώρα που ασφαλίζεται αλλά και σε κάθε δύσκολη και αναπάντεχη στιγμή.

Μάγδα Κυριάκου

Marketing & CS Department

Από τις πρώτες στιγμές της ζωής μου, η ασφάλιση της δικής μου υγείας από τον παππού μου Κ. Δημητριάδη, αποτέλεσε ένα από τα πλουσιότερα δώρα και οδηγό που θα με συνοδεύουν στην ζωή μου για πάντα. Με σπουδές στο Μάρκετινγκ & την Επικοινωνία, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με 7ετή εμπειρία στις πωλήσεις, ως τρίτη γενιά της Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες στόχος μου είναι να ενισχύσω την προσπάθεια καλλιέργειας της ασφαλιστικής συνείδησης ιδιαίτερα σε ανθρώπους της δικής μου γενιάς. Αξιοποιώντας στο έπακρο την πολύτιμη εμπειρία των προηγούμενων γενεών από κοινού με τις γνώσεις μου και τα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας θα συμβάλλω στο έργο της Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες με την ίδια πίστη και αγάπη.

Ιφιγένεια Τζουγκαράκη

Administrative support

Η συναισθηματική επαφή, η κατανόηση και η ευαισθησία ήταν οι 3 βασικοί λόγοι που με οδήγησαν στην επιλογή της Ψυχολογίας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που πραγματοποιώ τα πρώτα βήματα μου στον επαγγελματικό στίβο με την Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες γιατί κάθε μέρα μπορώ και κάνω πράξη με χαρά τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές μου σχετικά με την μελέτη των ανθρώπινων συμπεριφορών και την προσέγγιση των συνανθρώπων μας.

Όλγα Νικολαΐδη

Management Consultant

“Κέντρο πάντων ο άνθρωπος ”

Αν και σπούδασε Νομική, η οικογενειακή παράδοση στον Ασφαλιστικό κλάδο ήταν ο λόγος που από πολύ νωρίς δραστηριοποιήθηκε ως ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Πράκτορας. Η ανεκτίμητη γνώση της στα Ασφαλιστικά από το 1977 σε συνδυασμό με την Νομική της κατάρτιση είναι αναμφίβολα οι λόγοι που την καθιστούν πολύτιμο σύμβουλο της Δημητριάδη Ασφαλιστικοί Πράκτορες.