Close

9 συν 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια
9 συν 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια
	9 + 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια_Αποταμίευση
	9 + 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια_Αποταμίευση
9+1 Λόγοι να ζεις με ασφάλεια_Ασφάλιση Υγείας
9+1 Λόγοι να ζεις με ασφάλεια_Ασφάλιση Υγείας
Ασφαλίση Ζωής & Προστασίας _Ζωή απο την Ζωή
Ασφαλίση Ζωής & Προστασίας _Ζωή απο την Ζωή
9 συν 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια
9-1-Λόγοι-να-ζεις-την-ζωή-σου-με-ΑΣΦΑΛΕΙΑ_Ασφάλιση-Πυρός_1-2-1
9 + 1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ασφάλεια_Αποταμίευση
9+1 Λόγοι να ζεις με ασφάλεια_Ασφάλιση Υγείας
Ασφαλίση Ζωής & Προστασίας _Ζωή απο την Ζωή
previous arrow
next arrow

9 +1 Λόγοι να ζεις την ζωή σου με ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και έλλειψη λήψης μέτρων πρόβλεψης τους στην Ελλάδα κυρίως σε σχέση με το περιβάλλον και την ανοικοδόμηση, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα καταστροφών, στοιχίζοντας σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Επίσημες καταγραφές της τελευταίας 15ετίας πανελλαδικά, αναφέρουν 33 εξαιρετικά σφοδρές φυσικές καταστροφές λόγω σεισμών, δασικών πυρκαγιών, καταιγίδων και μεσογειακού κυκλώνα, που είχαν σαν αποτέλεσμα, να δηλωθούν πάνω από 30.000 ζημιές στις Ασφαλιστικές Εταιρίες με τα συνολικά ποσά απαιτήσεων να ΄ξεπερνούν τα 400 εκατ., χωρίς ακόμη να συμπεριλαμβάνονται οι ζημιές που έφερε ο “Ιανός”, που με μια πρώτη εκτίμηση θα αγγίξουν περίπου τα 2,5Εκατομ. Ευρώ. Δυστυχώς όμως με βάση τα στατιστικά στοιχεία, πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιοκτησίας, και Επιχειρήσεων παραμένει ανασφάλιστο έναντι φυσικών καταστροφών και πυρκαγιάς. Μόνο 1 στα 6 σπίτια είναι ασφαλισμένα και αυτό οφείλεται στην υποχρεωτική ασφάλιση, λόγω λήψης στεγαστικού δανείου και 3 στις 5 επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα, οι πολίτες καλούνται να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις περιουσίες τους εξ ιδίων, με την Πολιτεία να συμμετέχει καταβάλλοντας ποσά που δεν ξεπερνούν τις 5.000 Ευρώ ή παρέχοντας διευκολύνσεις σε αποπληρωμές υποχρεώσεων προς το Κράτος. Γνωρίζετε ότι ασφαλίζοντας σήμερα την κατοικία σας ή την επιχείρηση σας με ασφάλιστρο από 1€ τον μήνα, η Ασφαλιστική Εταιρία θα σας καταβάλλει, δαπάνες αποκατάστασης σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει και το 100% , ανάλογα με το πρόγραμμα ασφάλισης σας ; Προνόησε λοιπόν και ΕΣΥ για όσα με κόπο δημιουργείς και κατακτάς καθημερινά!
Σημαίνει ότι περιορίζω την κατανάλωση του σήμερα, για να μπορώ να αντιμετωπίσω τις ανάγκες του αύριο. Και ποιες είναι οι ανάγκες του αύριο ; Για τους γονείς προτεραιότητα είναι οι ανάγκες της οικογένειας και ιδιαίτερα των παιδιών, είναι η επιθυμία τους να εξοικονομήσουν χρήματα για να πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους, να τους καλύψουν τα έξοδα όταν θα χρειαστεί να φοιτήσουν σε άλλη πόλη, να τους αγοράσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο ακόμη και να τους δώσουν ένα εφάπαξ κεφάλαιο για να ξεκινήσουν την δουλειά που ονειρεύονται !! Είναι η ανάγκη του νέου να δημιουργήσει πλεόνασμα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει το επίπεδο ζωής του που έχει σήμερα ή να πραγματοποιήσει τα όνειρα του όταν θα συνταξιοδοτηθεί. Είναι η ανάγκη του επιχειρηματία να μην μεταφέρει οικονομικά βάρη στην οικογένεια του, αν δεν βρίσκεται κάποια στιγμή δίπλα της. Είναι η ανάγκη που νιώθει μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της να του μάθει να διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα του, γιατί δεν θα είναι πάντα δίπλα του. Και άλλα τόσα πολλά…. ανάγκη να ζήσουμε όμορφα και αξιοπρεπώς την δεύτερη περίοδο της ζωής μας.
Ίσως κάποιες περιπτώσεις μας τρομάζουν, όπως η περίπτωση της Αλεξάνδρας που πάλεψε με τον καρκίνο και νίκησε! Μπορεί να μην ξέρεις την Αλεξάνδρα αλλά διαβάζοντας ότι πρόκειται για μια μητέρα δύο παιδιών που στα 35 της, μια συνηθισμένη μέρα ένιωσε αδιαθεσία και μετά από έναν κύκλο εξετάσεων που της συνέστησε ο οικογενειακός γιατρός της, όπου η μία εξέταση οδηγούσε στην άλλη, διαγνώσθηκε με καρκίνο στο έντερο, είναι σίγουρο ότι θα λυπηθείς. Ακόμα και αν αύριο το ξεχάσεις, για μια στιγμή η ιστορία της Αλεξάνδρας θα σε έχει αγγίξει! Η Αλεξάνδρα έχει ασφάλεια Υγείας η οποία της έδωσε την δυνατότητα να μην βιώσει αναμονές, να μην αγχωθεί για το πότε θα ξεκινήσει η δική της μάχη...ΔΕΝ την έσωσε από την νόσο ως δια μαγείας αλλά της έδωσε τα δεδομένα...πρόσβαση σε αξιοπρεπείς συνθήκες Νοσηλείας...απαλλάσσοντας την από το οικονομικό βάρος. Η ασφάλεια της αποτέλεσε το εισιτήριο της για να ξεκινήσει άμεσα την θεραπεία της, παλεύοντας με την νόσο και όχι με τον χρόνο! Δεν είναι μόνο η Αλεξάνδρα, δεν είναι μόνο ο καρκίνος αλλά χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που η προστασία της υγείας τους, σε μία αναπάντεχα δύσκολη στιγμή, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά βοηθήματα για να τα καταφέρουν. Γιατί δεν υπάρχουν διακρίσεις...Απέναντι σε κάθε ασθένεια είμαστε ΟΛΟΙ ίσοι!
Η νέα πραγματικότητα λόγω του Covid-19, απέδειξε σε όλους μας πως τίποτα στην Ζωή μας δεν είναι δεδομένο και πως όλοι είμαστε ίσα ευάλωτοι στον κίνδυνο! Με αυτό λοιπόν ως παραδοχή, γιατί περιμένουμε να μας συμβεί κάτι; Γιατί δεν προνοούμε προφυλάσσοντας ό,τι έχουμε σήμερα; Η Ασφάλιση Ζωής & Προστασίας εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο τα απαιτούμενα κεφάλαια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις και στην περίπτωση σοβαρών ασθενειών να αντιμετωπίσει στην πράξη τα έξοδα αποκατάστασης, κατ’οίκον νοσηλείας κα. Η ασφάλιση της ζωής, αποτελεί ταυτόχρονα πρόνοια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα οποία δεν θα μείνουν ποτέ μόνα. Η προστασία μας θα αποτελεί παντοτινό στήριγμα για τις δύσκολες ώρες που θα κληθούν να διαχειριστούν. Η Ζωή μας είναι παρεμπιπτόντως υπέροχη. Οφείλουμε λοιπόν, στον εαυτό μας και σε όσους αγαπάμε να την προστατεύσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!