Close
Auto-Ασφάλιση
Auto-Ασφάλιση
Η ζωή είναι ένα θαύμα
Η ζωή είναι ένα θαύμα
Auto Ασφάλιση
galaxy radio spot
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Ασφάλιση Υγείας

“ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΣΦΑΛΗ ΥΓΕΙΑ”

Σε μία δύσκολη εποχή που οι καθημερινές απαιτήσεις είναι ολοένα και μεγαλύτερες , η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών Νοσοκομειακής Περίθαλψης αλλά και η πρόσβαση σε Ιατρικές Υπηρεσίες Υψηλού επιπέδου είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας παρέχει την δυνατότητα σε εσάς (Ατομικά Προγράμματα) και την οικογένειά σας (Οικογενειακά Προγράμματα) να προστατεύσετε το πολυτιμότερο αγαθό την Υγεία σας, μέσα από ένα Ιδιωτικό Ασφαλιστήριο Υγείας που προβλέπει κάλυψη εξόδων νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα, διαγνωστικές εξετάσεις σε Συμβεβλημένο δίκτυο, προληπτικό έλεγχο Υγείας ή και προγεννητικό έλεγχο, παροχή μητρότητας, κάλυψη επειγόντων περιστατικών, επείγουσα μεταφορά και άλλες παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Φροντίδας και Πρόληψης.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας ατομικές ή οικογενειακές αλλά και με τις δυνατότητές σας (Συνδυασμός με Κύριο Φορέα Ασφάλισης ή Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης αν υπάρχουν), αναζητούμε το Πρόγραμμα που ανταποκρίνεται σε ΕΣΑΣ.

Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

Παροχές Νοσηλείας απο Ατύχημα ή Ασθένεια με/χωρίς διανυκτέρευση
Διαγνωστικές εξετάσεις & Πρόληψη Υγείας
Αντιμετώπιση Επειγόντων περιστατικών
Παροχές Μητρότητας

Η ιστορία της Αριάδνης επιβεβαιώνει γιατί η Ασφάλιση Υγείας είναι το Α & το Ω για την ζωή μας:

Health Insurance
Το Γεγονός:

Η Αριάδνη έπαθε μια φαινομενικά συνηθισμένη αμυγδαλίτιδα την οποία στο αρχικό στάδιο οι γιατροί αντιμετώπισαν με την συνήθη φαρμακευτική αγωγή. Καθώς όμως τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν στο διάστημα που ο γιατρός της ανέμενε, η ασθενής άρχιζε να υποτροπιάζει παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό, υψηλές τιμές στις εξωτερικές εργαστηριακές εξετάσεις που της συνέστησε να υποβληθεί και οι οποίες κατέστησαν απαραίτητη την νοσηλεία της. Τότε και παρά την εισαγωγή της σε μεγάλο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο, η υγεία της συνέχιζε να επιβαρύνεται καθώς τα αντιβιωτικα σχήματα που της χορηγούσαν δεν καταπολεμούσαν το ισχυρό μικρόβιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλα όργανα. Η αρχή σηψαιμικού επεισοδίου οδήγησε στην κλήση εξωτερικής λοιμοξειολόγου με την καθοδήγηση της οποίας χορηγήθηκε ειδικό αντιβιοτικό σχήμα και παράλληλα με την διενέργεια καθημερινών συνεδριών σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου, ο οποίος βρισκόταν μόνο στο Ναυτικό Νοσοκομείο, η Αριάδνη τα κατάφερε!!!!

Health Insurance
Η έκβαση:

Χωρίς την παρουσία των καλύτερων γιατρών δίπλα της και την δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αυτό που επιβαλλόταν από την επιστήμη, μπορεί σήμερα να μην ήταν κοντά μας. Η Αριάδνη όμως επέστρεψε απόλυτα υγιής και αποθεραπευμένη στην οικογένεια της και στα Διευθυντικά της καθήκοντα σε πολυεθνική εταιρία.


Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για να λάβετε προσφορά, συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί

  Όνομα:

  Email:

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

  Είστε Ιδιώτης ή Επιχείρηση:

  Μήνυμα:

  Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης του δικτυακού χώρου

  Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

  ΥΓΕΙΑ
  Σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες συχνές απορίες πελατών που πιστεύουμε ότι αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας.

  Η απουσία ενεργού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, που λόγω της οικονομικής κατάστασης είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, αποτελεί έναν από τους πιο σοβαρούς λόγους για να ασφαλιστείτε μέσα από ένα Ιδιωτικό Συμβόλαιο “Υγείας” τόσο εσείς ο ίδιος όσο και τα προστατευόμενα μέλη σας για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Περίθαλψη.
  Μην φοβάστε! Θα μελετήσουμε τα στοιχεία που θα μας δώσετε και θα σας υποβάλλουμε μια πρόταση εξασφάλισης οικονομικών υποχρεώσεων σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.
  Ναι βεβαίως. Η Κάλυψη Υγείας σας παρέχεται μέσα στα πλαίσια της εργασιακής σχέσης με την εταιρία , σε περίπτωση όμως που αποχωρήσετε δεν μεταφέρεται η Κάλυψη. Επομένως, συμπληρωματικά μπορείτε να συνάψετε Ιδιωτικό Ασφαλιστήριο Υγείας με παροχές και συμμετοχή σας στα έξοδα συνδυαστικά με τις παροχές της Ομαδικής Ασφάλισης, με προσιτό κόστος σε εσάς. Αναφορικά με το Συνταξιοδοτικό σας Πρόγραμμα, αφού λάβουμε υπόψιν τις ατομικές σας συνθήκες συνταξιοδότησης, συμπληρωματικά θα “χτίσουμε” το Πρόγραμμα Σύνταξης που θα σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον.

  png September 22, 2022 22 KB 842 by 310 pixels Edit Image
  metlife-nn
  ARAG-logo
  NPInsurance-logo-new
  Karavias main logo