Close
Auto-Ασφάλιση
Auto-Ασφάλιση
Auto Ασφάλιση
Ασφάλιση Πυρός και Συμπληρωματικών Κινδύνων

“ΠΥΡ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ”

Το Σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας…

Τα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας, κύριας ή εξοχικής αλλά και ενυπόθηκης, σας δίνουν την δυνατότητα σε περίπτωση ολικής καταστροφής να ξαναχτίσετε την περιουσία σας και σε μερική ζημιά να αποκαταστήσετε τις φθορές και βλάβες της κατοικίας σας. 

Τα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας, συμπεριλαμβάνουν πολλαπλές καλύψεις για το κτίριο και το περιεχόμενο με την δυνατότητα επιλογής προαιρετικών καλύψεων ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες σας.

* Τα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας αφορούν τους ιδιοκτήτες, τους ενοικιαστές και τους δανειολήπτες.

Τι καλύπτει η Ασφάλιση Πυρός & Συμπληρωματικών Κινδύνων

Βασικές Καλύψεις (ενδεικτικά αναφέρονται)
– Πυρκαγιά, κεραυνός, πυρκαγιά απο δάσος

– Έκρηξη

– Πτώση Αεροσκαφών

– Ζημιές απο καπνό

– Σεισμός (υποχρεωτικά μόνο σε περίπτωση ενυπόθηκου)

Συμπληρωματικές Καλύψεις (ενδεικτικά αναφέρονται)
– Σεισμός

– Κλοπή

– Ζημιές απο Κλοπή

– Πλημμύρα, θύελλα, καταιγίδα, διάρρηξη σωληνώσεων

– Φυσικά Φαινόμενα (Χιόνι, Χαλάζι, Παγετός)

– ΣΕΤ Τρομοκρατικών

– Αστική Ευθύνη

Γιατί να Ασφαλίσω την Κατοικία μου;

Ασφάλιση Πυρός
Το Γεγονός:

Η οικογένεια Παπαδοπούλου διατηρεί μία κυρία κατοικία στην Αθήνα στην περιοχή της Κυψέλης και μία εξοχική στην περιοχή του Σουνίου. Το καλοκαίρι του 2019 και κατά την διάρκεια των διακοπών της οικογένειας στο Σούνιο, στην οικοδομή της Κυψέλης όπου στο ισόγειο στεγάζεται κατάστημα, καφέ – τυρόπιτες ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα από την υπερβολική θερμότητα και τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν εντός του καταστήματος να σπάσουν τα τζάμια της πολυκατοικίας μέχρι και τον 3ο όροφο και οι καπνοί να τυλίξουν τις τέντες του 1ου ορόφου. 

recompense
Η έκβαση:
Ο ασφαλισμένος σε συνεννόηση με την Ασφαλιστική Εταιρεία αποζημιώθηκε από την Εταιρεία του δίνοντας στην Ασφαλιστική του το δικαίωμα να στραφεί αναγωγικά κατά του ιδιοκτήτη – ενοικιαστή και της ασφαλιστικής εταιρείας που ασφάλισε το κατάστημα του ισογείου και τελικά να εισπράξει το ποσό της αποζημίωσης
Ασφαλίζω την Περιουσία μου Σήμερα - Εξασφαλίζω την πιθανή ζημιά Αύριο

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής  και η έλλειψη λήψης μέτρων  πρόβλεψης τους στην Ελλάδα κυρίως σε σχέση με το περιβάλλον και  την ανοικοδόμηση,  δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα καταστροφών, στοιχίζοντας  σε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Επίσημες καταγραφές  της τελευταίας 15ετίας  πανελλαδικά, αναφέρουν  33 εξαιρετικά σφοδρές φυσικές καταστροφές λόγω  σεισμών ,  δασικών πυρκαγιών , καταιγίδων και μεσογειακού κυκλώνα, που είχαν σαν αποτέλεσμα , να δηλωθούν πάνω από 30.000 ζημιές στις Ασφαλιστικές Εταιρίες με τα συνολικά ποσά απαιτήσεων να ΄ξεπερνούν  τα  400 εκατ., χωρίς  να συμπεριλαμβάνονται οι ζημιές που έφερε ο  “Ιανός”, που με μια πρώτη εκτίμηση  θα αγγίξουν περίπου τα 2,5Εκατομ. Ευρώ.

Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία, συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί

  Όνομα:

  Email:

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

  Είστε Ιδιώτης ή Επιχείρηση:

  Μήνυμα:

  Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης του δικτυακού χώρου

  Για να λάβετε προσφορά, συμπληρώστε το έντυπο που ακολουθεί και προωθήστε το στο email info@asfaliesdimitriadi.gr


  Θα λάβετε τις προσφορές Ασφάλισης βάσει των στοιχείων που συμπληρώσατε στο ανωτέρω έντυπο εντός 24 ωρών απο την λήψη του εντύπου


  Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την Ασφάλιση Πυρός

  ΠΥΡΟΣ
  Σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες συχνές απορίες πελατών που πιστεύουμε ότι αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται την Ασφάλιση Πυρός.

  Το σπίτι για το καθέναν από εμάς είναι ίσως το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο διατρέχει κινδύνους όπως : πυρκαγιά, σεισμό, βλάβη σωληνώσεων, κλοπή περιεχομένου, θραύση κρυστάλλων κλπ. Εσείς έχετε την δυνατότητα μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα των Ασφαλιστικών Εταιρειών που συνεργαζόμαστε, να επιλέξετε αυτό που σας καλύπτει.
  Με βάση απόφαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η ασφάλιση ενυπόθηκου Δανείου κατοικίας είναι ελεύθερη , αρκεί να περιέχει κατ' ελάχιστον τις καλύψεις που προβλέπει η Δανειακή Σύμβαση Εγκύκλιος 462/14-5-2013.
  Η πρώτη σας ενέργεια είναι να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να περιορίσετε το μέγεθος της Ζημιάς, το επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με εμάς και εμείς με την σειρά μας θα κινήσουμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

  png September 22, 2022 22 KB 842 by 310 pixels Edit Image
  metlife-nn
  ARAG-logo
  NPInsurance-logo-new
  Karavias main logo