Close
Slider
Ασφάλιση Αυτοκινήτου

“ Auto-ΑΣΦΑΛΙΣΗ ”

Αν το όχημα σας είναι ανασφάλιστο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα πρόστιμα που θα πιστωθούν στο Taxisnet ξεπερνούν το ύψος μιας ασφαλείας αυτοκινήτου!

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα αναζητήσουν αυτό το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και σας εγγυάται  ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις. 


Με σκοπό την διευκόλυνση σας, μπορείτε παρακάτω να βρείτε τις βασικές κατηγορίες Προγραμμάτων σχετικά με την Ασφάλιση οχήματος

Drive Auto Basic

Καλύπτει την Υποχρεωτική Αστική Ευθύνη απο την κυκλοφορία ενός οχήματος έναντι τρίτων,  με βάσει τα όρια του Νόμου και περιλαμβάνει και λοιπές – βασικές καλύψεις, όπως:

 • Αστική Ευθύνη από Ανασφάλιστο όχημα
 • Προσωπικό ατύχημα του οδηγού
 • Νομική Προστασία.  
Drive Auto Simple

Καλύπτει την Υποχρεωτική Αστική Ευθύνη από την κυκλοφορία του οχήματος έναντι τρίτων, με βάση τα όρια του Νόμου και περιλαμβάνει και την ασφάλιση του ίδιου οχήματος από κινδύνους όπως: 

 • Πυρκαγιά
 • Ολική κλοπή ή Ολική και Μερική κλοπή
 • Τρομοκρατικές ενέργειες
 • Φυσικά φαινόμενα κα.
Drive Auto Plus

Περιλαμβάνει τις καλύψεις του Drive Auto simple  αλλά και την κάλυψη Ζημιών στο ίδιο το όχημα από υπαιτιότητα του οδηγού ή και του ιδιοκτήτη

Γιατί να ασφαλίσω το όχημα μου:

car insurance
Το Γεγονός:

Καλοκαίρι με τα παράθυρα να επιβάλλονται ανοιχτά λόγω ζέστης… Ο κλέφτης βρίσκει άνοιγμα και αφού έχει πηδήξει στον κήπο της μονοκατοικίας αρπάζει το κλειδί του αυτοκινήτου, το μόνο αντικείμενο που πρόλαβε να πάρει, πριν τον αντιληφθεί η οικιακή βοηθός. Κλέβει το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes – μεγάλου κυβισμού,  2 ετών κυκλοφορίας, αυτόματο- και μην γνωρίζοντας να οδηγεί αυτόματο όχημα, κατά την καταδίωξη του από την αστυνομία, προσκρούει σε κολονάκια, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και ακινητοποιείται από τους αστυνομικούς.

agreement
Η έκβαση:

Ο ιδιοκτήτης και παθών, ο οποίος διατηρούσε ασφαλιστήριο με καλύψεις Πυρός-Κλοπής-Ολικής-Μερικής, αποζημιώθηκε στο ακέραιο για τις προκληθείσες ζημιές από το κλέφτη στο όχημα του αξίας € 17.000 βάσει της κάλυψης της μερικής κλοπής.

Ρωτήστε μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για να λάβετε προσφορά, συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί

  Όνομα:

  Email:

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

  Είστε Ιδιώτης ή Επιχείρηση:

  Μήνυμα:

  Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης του δικτυακού χώρου

  Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με την Ασφάλιση Αυτοκινήτου

  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  Σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες συχνές απορίες πελατών που πιστεύουμε ότι αποτελούν χρήσιμες πληροφορίες όσους ενδιαφέρονται για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

  Σύμφωνα με τον Ν4261/2014, τα ασφάλιστρα του κλάδου Αυτοκινήτων, πρέπει να προκαταβάλλονται από τον ασφαλισμένο για να εκδοθεί το Ασφαλιστήριο του και να έχει ΙΣΧΥ.
  Τα ασφάλιστρα σήμερα, διαμορφώνονται ελεύθερα αλλά κάποιοι παράγοντες εκτίμησης κινδύνου παραμένουν κοινοί στις Ασφαλιστικές Εταιρείες , όπως :
  Ηλικία οδηγού
  Χρήση οχήματος
  Χαρακτηριστικά οχήματος (κυβικά, ιπποδύναμη, έτος κατασκευής & εμπορική αξία)
  Ιστορικό Ζημιών
  Γεωγραφική Περιφέρεια
  Τρόπος πληρωμής Ασφαλίστρων
  Προκειμένου να είστε πραγματικά “ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ”, η επιλογή της Ασφαλιστικής Εταιρείας δεν γίνεται μόνο με κριτήριο το χαμηλό ασφάλιστρο αλλά και με βάση μία σειρά άλλων παραγόντων. Πιο συγκεκριμένα, συγκρίνουμε τα Προγράμματα καλύψεων με ίδιες παροχές στα κεφάλαια καλύψεων πχ. Της Νομικής Προστασίας ή των Υλικών Ζημιών από Ανασφάλιστα Οχήματα. Επιπρόσθετα εξετάζουμε αν η συγκεκριμένη Εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στο σύστημα Φιλικού Διακανονισμού . Τέλος, ένας από τους βασικότερους παράγοντες επιλογής μίας Ασφαλιστικής Εταιρείας είναι η φερεγγυότητα της, αφού στην Ασφαλιστική Εταιρεία μεταβιβάζεται έναντι ασφαλίστρου η Υποχρεωτική Ευθύνη έναντι Τρίτων για Υλικές Ζημιές και Σωματικές Βλάβες για τα οποία την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος (που συμβαίνει με υπαιτιότητα του οδηγού) έχει ο/οι ιδιοκτήτης/ες του οχήματος.

  ARAG-logo